• Voordelige prijzen met hoge kwaliteitsdeuren
  • Vakkundig advies
  • Volop keuze in onze showroom!
  • Al meer dan 25 jaar!
  • Maatwerk mogelijk
Altijd
voordelige
prijzen!
Uw zoekopdracht
Type

Modern

Tijdloos

Landelijk

Glas

Glas in lood

Geen glas

Blank glas

Mat glas

Maatwerk

Ja

Nee

Afwerking

Gegrond

Merk

Binnendeuren

Op rodako.nl vindt u een ruime collectie binnendeuren. De binnendeur moet dagelijks tegen heel wat bestand zijn; we lopen in en uit, botsen en stoten tegen de deur en in sommige gevallen wordt hij ook nog eens hard dicht geknald. Kortom, binnendeuren moeten sterk zijn! Daarnaast heeft de binnendeur ook een decoratieve functie en moet hij passen bij de rest van het huis en het interieur. Daarom hebben we bij Rodako Deuren een collectie mooie, sterke deuren van kwaliteitsmerken zoals Weekamp en Svedex

Binnendeuren; mede bepalend voor de sfeer van het interieur

Een deur is een deur zou u misschien zeggen. Wij zijn het daar absoluut niet mee eens, want de ene deur is de andere niet. Binnendeuren kunnen de kroon op uw interieur zijn en echt iets toevoegen aan de sfeer van de inrichting. Er zijn klassieke deuren, moderne deuren, deuren met een glaspartij, deuren met ruitjes en zelfs deuren met glas in lood en nog veel meer. Kortom, voor elke interieurstijl is er wel een mooie, bijpassende binnendeur te vinden.

Maten

In de meeste huizen hebben de deuren standaardmaten. Deze maten kunt u aangeven tijdens het bestellen. Zorgt u wel dat u de afmetingen van de deur goed opneemt. Soms zijn er echter ook deursponningen met afwijkende maten en daar past geen standaarddeur in. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om een op maat gemaakte binnendeur te bestellen. Om de juiste afmetingen te vinden, kunt u eenvoudigweg de oude deur of de binnenafmetingen van de sponning opmeten.

Belangrijke factoren bij het kopen van een binnendeur

Wilt u een binnendeur gaan kopen, dan zijn er een aantal andere punten die u in de gaten moet houden, zoals de draairichting bijvoorbeeld Een ander belangrijk punt om over na te denken, is over een eventuele glaspartij in de deur. Veel binnendeuren hebben één of meerdere ruitjes; leuk voor de lichtinval maar het vermindert wel de privacy. Aan u is de keuze. Neem voor vragen of advies gerust contact met ons op!

Lees meer
Showroom in OPMEER
Wat kunnen wij u bieden:
  • Levering in provincie Noord Holland
  • Tot 12 jaar garantie
  • Voordelige prijzen
  • Vakkundig advies in ruime showroom
TEVREDEN KLANTEN
Vele tevreden klanten bij Rodako Deuren Opmeer. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een:
Bekijk beoordelingen