• Voordelige prijzen met hoge kwaliteitsdeuren
  • Vakkundig advies
  • Volop keuze in onze showroom!
  • Al meer dan 25 jaar!
  • Maatwerk mogelijk
Altijd
voordelige
prijzen!
Uw zoekopdracht
Type

RVS

Aluminium

Gold

Chrome

Mat Nickel

Brons

Binnendeurbeslag

Buitendeurbeslag

Deurbeslag

Deurknoppen en hendels bij Rodako Deuren. Heeft u nieuwe deuren gekocht maar twijfelt u nog over het deurbeslag? Dan kan u op onze website nog even rondneuzen tussen ons gevarieerd aanbod. Van titanium tot aluminium, hier is genoeg keuze voor u! Er zijn ook sets beschikbaar, met daarin een voordeurknop, deurkruk en een set veiligheidscilinderrozetten (inclusief kerntrek beveiliging). Met de meeste van deze sets heeft u maar liefst 20 jaar garantie op kleur- en krasvastheid! 

Er is voor elk wat wils: met een groot of klein budget, u kan bij ons terecht. We hebben deurbeslag met een klassieke uitstraling, maar als u eens wat anders wilt is dat geen probleem. Ook is er voldoende keuze uit types. Wilt u een strakke deurhendel met een moderne uitstraling, dan is de eco of unit iets voor u. Indien u een vloeiendere hendel wilt, kijk dan zeker eens naar de wind en wave types. Bij elk type (en elke set) vindt u een montagehandleiding en het verdere toebehoren voor de montage, zodat u kosten bespaart op een klusjesman. Handig gezien, toch? 

De prijzen, zoals u wel zult merken, liggen steeds lager dan de adviesprijs. Dit betekent niet dat deurstore.nl onderdoet betreffende kwaliteit of duurzaamheid - integendeel! Dankzij deurstore.nl krijgt u dezelfde producten voor een voordeligere prijs. Vindt u niet wat u zoekt, dan kan u altijd contact met ons opnemen via de website. Heeft u wel iets gevonden en is uw keuze op voorraad, dan kan u een snelle levering verwachten. 

Dus, zoekt u nou een deurknop of hendel voor uw binnendeur, voordeur, achterdeur of tuindeur, hier kan u terecht! Transformeer uw deuren tot uw persoonlijke stijl met wel meer dan 8 verschillende types, en laat uw vrienden en familie zien hoe leuk unieke deurknoppen kunnen zijn. Gaat u nu voor blinkend goud of mat zilver, of misschien zelfs zwart, u kunt steeds opnieuw rekenen op Rodako Deuren.

Lees meer
Showroom in OPMEER
Wat kunnen wij u bieden:
  • Levering in provincie Noord Holland
  • Tot 12 jaar garantie
  • Voordelige prijzen
  • Vakkundig advies in ruime showroom
TEVREDEN KLANTEN
Vele tevreden klanten bij Rodako Deuren Opmeer. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een:
Bekijk beoordelingen