Rodakotitel.fw

Vragen?

Geef ons een belletje! Op 0226 - 35 11 51

– Showroom Met onze showroom gelegen in Opmeer kunnen wij u de mogelijkheden per deur uitgebreid bespreken. U persoonlijk informeren en adviseren. Zo bent u altijd zeker van uw aankoop.  Openingstijden showroom: Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur zonder afspraak

Dikte 54mm De meeste voordeuren bestaan uit 38mm dikte, door de 54mm toe te passen verhogen we de isolatiewaarde en stabiliteit van uw nieuwe deur. Dit gaat kromtrekking van de deur nog beter tegen en maakt de deur nog duurzamer. 

Veiligheid De nieuwe standaard is de meerpuntsluiting, dit samen met veiligheidsglas en veiligheidsbeslag beschermd uw huis beter tegen inbraak en geeft daarom een veiliger gevoel. Onze deuren voldoen dan ook aan de eisen voor politiekeurmerk veilig wonen.

Offerte aanvraag Kies uw deur en doe de offerte aanvraag. Wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren met een vrijblijvende offerte! Zo weet u direct de totaalprijs.

– Mogelijkheden Omdat wij bewust zijn van het karakter dat een voordeur uw huis geeft zijn er bij ons verschillende mogelijkheden per deur. U kunt kiezen uit verschillende glassoorten, deurbeslag en kleuren. Op die manier Creëer je een unieke eigen deur.

Actie voordeuren totaalpakket!  

  • Hoge Kwaliteit
  • Volgens politie keurmerk veilig wonen
  • Veiligheidsbeslag
  • Digitaal inmeten
  • Professionele montage
  • Aflak in kleur naar wens
  • 6 Jaar volledige garantie

Kom voor meer informatie en/of het deurmodel langs in onze showroom!

Nieuw! De 54mm dikke deur

Een extra sterke deur in uw huidige kozijn.

Digitaal inmeten

Uw kozijn wordt digitaal ingemeten. Zo komt de deur precies op maat!

Aflak in kleur naar wens

Uw digitaal ingemeten voordeur in aflak naar wens. Binnenzijde wit, buitenzijde groen? Geen probleem!

Professionele montage

Uw nieuwe deur gemonteerd binnen slechts een paar uur door gespecialiseerde monteurs. Inclusief 6 jaar volledige garantie

De WK1545 is een deur welke in vele stijlen thuis hoort. Door middel van verschillende soorten deurbeslag is deze voordeur te gebruiken als modern, tijdloos en klassiek model. dit exemplaar is te bewonderen in onze showroom.

De WK1116, een uiterst karakteristieke deur en één van de meest populaire voordeuren. Op alle Weekamp Deuren zit 6 jaar volledige garantie. Deze deur is uiteraard ook te bewonderen in de showroom in Opmeer.